Gezien op

Gezien op

Gezien op

Geef vorm aan je toekomst, zoals jij dat wil. Vergroot je financiële vrijheid en leef het leven dat je verdient.

CryptoTrain is een opleiding die jou leert investeren in Cryptocurrencies.

68% van onze studenten handelt dagelijks in cryptocurrency – en met succes. 32% van hen kiest ervoor om enkel te investeren. Zo genereren ze een rendabele langetermijn-portefeuille.


Jij bepaalt helemaal zelf hoe jij je financiële vrijheid wil creëren.
We leggen je graag uit hoe je het best te werk gaat.

Het enige wat we écht zeker weten, is dat je je hele loopbaan aanzienlijke bedragen zal betalen voor een toekomst waarin niets met zekerheid kan worden beloofd.

Hoe lang wil je nog wachten?

De voorbije tientallen jaren kregen we te horen dat het Belgische pensioenstelsel stond als een huis. Helaas, die ‘zekerheid’ wankelt al een tijdje onrustbarend.
Het enige wat we écht zeker weten, is dat je je hele loopbaan aanzienlijke bedragen zal betalen voor een toekomst waarin niets met zekerheid kan worden beloofd.

Los daarvan is onze toekomst sowieso een onvoorspelbaar gegeven. Waar zal jij wonen en leven, hoe en met wie, binnen 10, 20 of 30 jaar? Weet je dat echt zeker?


Ligt de sleutel tot die begeerlijke ‘financiële gerustheid’ dan echt binnen de cryptocurrencies? Kan ik daarmee meerwaarde realiseren? Deze vragen horen we dagelijks. We mogen ze telkens trots beantwoorden met JA.

230+ succesverhalen gingen je al voor. Waag de sprong.

Enorm verrijkend!

Steven

Steven

Horeca ondernemer

Een goede strategie is enorm belangrijk!

Rebecca

Rebecca

Zelfstandige

Perfect als investering

Lia

Lia

Gepensioneerde

Binnen enkele maanden kan je leven er helemaal anders uitzien.

Bram W. is 36 jaar oud en volgt sinds eind 2019 ons Mastertraject. We gaven Bram alle kennis, ondersteuning en tools om op een veilige en gefundeerde manier te investeren in cryptomunten.

“Ik hield het niet voor mogelijk. Vorig jaar startte ik de opleiding van CryptoTrain. Met behulp van de tips en tricks heb ik nu na 10 maanden mijn investeringsbedrag met 700% zien groeien. Onvoorstelbaar.”

Het CryptoTrain team staat 7/7 klaar om u te begeleiden.

Het CryptoTrain-team staat 7/7 klaar om jou te begeleiden binnen de wondere wereld van cryptocurrencies. Zo sta je nooit alleen. Onze educators staan 7/7 klaar om je te assisteren, je vragen te beantwoorden en te helpen. Zo heb je op elk moment toegang tot alle kennis en ondersteuning.

Gerry

Founder / Educator

Gerry is een internationaal gekend ondernemer en coach. Hij heeft 30 jaar ervaring op de Forex markt en investeerde al in 2013 in Cryptocurrency, waarna hij zich verder is blijven specialiseren in het traden van digitale valuta. Zijn gerealiseerde resultaten spreken voor zich.

Stephan

COO / Educator

Stephan heeft de voorbije jaren ontzettend veel Cryptocurrency ervaring opgebouwd. Dit dankzij samenwerkingen met internationale bedrijven en individuen uit verschillende lagen van de Cryptocurrency, blockchain en innovatieve technologische industrie.

Aljosha

ANALIST/EDUCATOR

Na 5 jaar ervaring en actief te zijn in de cryptocurrency-markt heeft Aljosha na het behalen van zijn diploma leerkracht fysica & informatica van trading zijn fulltime beroep gemaakt. Aljosha is gespecialiseerd in het analyseren van altcoins.

Kort samengevat: wij wijden ons leven aan het helpen van mensen naar meer financiële vrijheid. Je vraag je af waarom?

Het huidige onderwijssysteem verleent geen inzichten in geldstructuren. Jonge mensen die afstuderen hebben totaal geen idee van wat geld precies is. Dat is ontzettend jammer. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om alles te weten over de oneerlijke werking van het monetair stelsel.

Het stoort ons hoe banken en overheden hun verantwoordelijkheid niet opnemen voor het falen van het klassieke systeem. Gelukkig bieden Cryptocurrencies daar in innovatief antwoord op.
Cursisten de kans geven om op een veilige manier deel uit te maken van een eerlijk monetair systeem door middel van professionele begeleiding van lesgevers met bewezen resultaten.

Wat haal jij eruit?

Door in te stappen in onze exclusieve CryptoTrain programma’s, duik je in een pool van ongeziene kennis en competenties. Je kan beroep doen op een team van gelijkgestemde coaches die elke dag van de week voor je klaar staan. Daarnaast kom je terecht in een hechte community van leergierige cursisten, waarmee je ideeën en ervaringen kan uitwisselen op ons platform.
Correcte en volledige informatie is cruciaal om te begrijpen hoe je financieel voordeel kan halen uit de huidige markt. Massa’s onduidelijke en foute strategieën doen de ronde, veelal van zelfverklaarde ‘cryptomiljonairs’ die door één lucky shot het onderste uit de kan willen halen. Aangezien er een groot verschil is tussen een toevalstreffer en een doordachte investerings– en tradingstrategie, zet CryptoTrain volop in op een duurzame aanpak waar consistent meerwaarde kan gerealiseerd worden.
Bachelor
Master

“An investment in knowledge, pays the best interest.”

Welke toekomst kiest u?

Wij vertellen u graag meer over onze cursussen.
Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken met een van onze mensen.