CRYPTOTRAIN WEBINAR

Gratis Training! Leer op een veilige manier investeren in Cryptocurrencies.

GRATIS WEBINAR VOOR HET BEGINNEN MET BELEGGEN IN CRYPTOCURRENCIES

Kan je een half uurtje vrijmaken? Dan zou het wel eens een mooie opportuniteit kunnen zijn om onze gratis webinar te volgen over Cryptocurrencies!

Uiteraard hopen we door jou de juiste informatie te geven, te mogen verwelkomen in 1 van onze trajecten om zo volledig zelfstandig aan de slag te kunnen gaan met digitale valuta. Maar je maakt ons reeds gelukkig wanneer we jou via deze weg gratis & correct kunnen informeren over wat digitale valuta nu juist inhouden… Zowel de voor – als nadelen er van.

Gezien op

Gezien op

Gezien op

Het all-inclusive mastertraject

Uniek 3-daagse seminarie in luxe B&B La Vuelta.

Vooropleiding

Beginnen bouwen aan onze fundamenten van Cryptocurrency kennis, dat is de bedoeling van de vooropleiding in ons Mastertraject. Dit gebeurt volledig online, maar wel reeds met 7/7 online support waar we al jouw vragen beantwoorden. In deze fase ontvangt u ons welkomstpakket thuis en wanneer u alle lessen doorlopen hebt, bent u klaar om te beginnen met de specialisatie en kan u de datum kiezen voor de Masterclass.

Family events

Enkele keren per jaar komen we samen met al onze CryptoTrain Academy cursisten en hun familie. Hier leren we elkaar nog beter kennen en kunnen we extra informatie uitwisselen op allerlei vlakken en dit in een ontspannen en/of feestelijke sfeer.

Enorm verrijkend!

Steven

Steven

Horeca ondernemer

Een goede strategie is enorm belangrijk!

Rebecca

Rebecca

Zelfstandige

Perfect als investering

Lia

Lia

Gepensioneerde

Welke toekomst kies jij?

Bye bye 9 to 5, hello financiële vrijheid! Voor onze CryptoTrain opleidingen is geen voorkennis nodig.
Wij helpen je van start tot finish naar financiële onafhankelijkheid. Klaar om te beginnen?