Cryptofamily

CryptoTrain: een
vader/zoon onderneming.


Ontmoet Gerry & Jordy

Gerry Janssens

Founder / Educator

Meer dan 35 jaar lang runde Gerry als ondernemer diverse (internationale) bedrijven, werd hij meermaals gevraagd als spreker/coach, gaf hij strategisch advies in sales en kreeg hij al snel de bijnaam “the problem solver”.

Ondertussen bewandelde hij ook nog gedurende 30 jaar het “Forex” pad waarvan de laatste 20 jaar intensief/professioneel. In 2013 investeerde hij al in bitcoin en altcoins en ging zich dan ook hierin verder verdiepen en specialiseren. 

Jordy Janssens

co-Founder

Inmiddels 21 lentes jong, meer dan 1.100.000 volgers op YouTube, dus een “gekende” social influencer, maar Jordy is tevens ook een succesvolle ondernemer geworden.

Het siert hem dan ook dat hij maar al te graag persoonlijk bereid was, om samen met zijn vader/mentor, precies die mensen verder te helpen die bereid zijn om in zichzelf te investeren.

Het CryptoTrain
team.

Stephan de Haes

COO / EDUCATOR

Stephan heeft de voorbije jaren ontzettend veel Cryptocurrency ervaring opgebouwd. Dit dankzij samenwerkingen met internationale bedrijven en
individuen uit verschillende lagen van de Cryptocurrency, blockchain en innovatieve technologische industrie.

Jimmy Butzen

CTO / EDUCATOR

Bijna 10 jaar geleden heeft Jimmy reeds op Bitcoin gemined. Als Blockchain-expert weet hij als geen ander wat Bitcoin precies is. Zijn passie voor deze innoverende technologie zette hij daarom dan ook om in ettelijke developer-functies voor verschillende Blockchain projecten.

Nicole De Schuyter

MINDSET COACH / EDUCATOR

Nicole brengt naast haar ervaring in administratief-commerciële functies ook haar background mee als master communicatiewetenschappen, met daarnaast de nodige coaching opleidingen. Binnen haar ervaring als Life coach kwam Nicole steeds weer het belang van mindset tegen.
En laat (de juiste) mindset nu net ook van essentiële betekenis zijn binnen het Cryptotrain traject. Nicole neemt de tijd om in vertrouwen, samen met u, te peilen naar uw persoonlijke mindset en van daaruit uw persoonlijke crypto-doelstelling te bepalen.

Aljosha Van der Jonckheyd

CTO / EDUCATOR

Na 5 jaar ervaring en actief te zijn in de cryptocurrency markt heeft Aljosha na het behalen van zijn diploma leerkracht fysica & informatica van trading zijn fulltime beroep gemaakt.

Hij is gespecialiseerd in het analyseren van altcoins en is daarom een grote meerwaarde voor onze cursisten en het team.

Elias Egaña Viteri

MINING PROVIDER

Als jonge gemotiveerde ondernemer is Elias reeds zaakvoerder van een Belgische Mining farm die onze cursisten de kans geeft om miners aan te kopen en zelf bij te dragen in de blockchain infrastructuur.

Mirjam Heidstra

DESIGNER

Mirjam ondersteunt het team door webdesign en drukwerk aan te leveren voor producten van CryptoTrain.

Cryptotrain Partners

Stefan Geluyckens

ADVOCAAT FISCALITEIT / EDUCATOR

Stefan Geluyckens is Licentiaat in de Rechten en Master in Tax Law. Hij startte zijn beroepsloopbaan als Tax Consultant en is sinds 2003 advocaat aan de Balie te Antwerpen en verbonden aan het kantoor Antaxius

He is the author of various tax publications and member of the Tax Law Department of the Antwerp Bar and supports CryptoTrain and its students in the field of ‘Tax and legal’.

Aljosha Van der Jonckheyd

Analist / Educator

Na 5 jaar ervaring en actief te zijn in de cryptocurrency markt heeft Aljosha na het behalen van zijn diploma leerkracht fysica & informatica van trading zijn fulltime beroep gemaakt. 

Hij is gespecialiseerd in het analyseren van altcoins en is daarom een grote meerwaarde voor onze cursisten en het team.

Jimmy Butzen

CTO / Educator

Bijna 10 jaar geleden heeft Jimmy reeds op Bitcoin gemined. Als Blockchain-expert weet hij als geen ander wat Bitcoin precies is. 

Zijn passie voor deze innoverende technologie zette hij daarom dan ook om in ettelijke developer-functies voor verschillende Blockchain projecten.

Bij CryptoTrain ben je nooit alleen


MAAK EEN GRATIS AFSPRAAK

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.