Seminarie voor senioren

Hoe moet het verder ? Kom ik wel financieel rond?

Op pensioen en nu?
Allemaal vragen die wij dagelijks horen van senioren. Dus voor U de hamvraag : Kunnen Cryptocurrencies en/of bitcoins/altcoins ertoe bijdragen dat er meerwaardes gerealiseerd kunnen worden zodat we ‘financieel geruster’ verder kunnen leven? Het antwoord hierop is zeer zeker JA!

Omdat wij van CryptoTrain ons hier maar al te goed bewust van zijn, organiseren wij exclusief voor senioren 1 x per maand een seminarie dat plaatsvindt in Spanje. Gedurende deze 3 dagen krijgen jullie les van de oprichter zelf!

Het grote voordeel voor U of jullie, want Uw partner is uiteraard meer dan welkom, is dat Gerry Janssens niet alleen meer dan 30 jaar ervaring heeft in deze materie maar dat hij effectief weet wat jullie behoeftes zijn.

In het verleden hebben reeds meerdere senioren het ‘normale’ CryptoTrain traject gevolgd 

en daardoor hebben we door middel van hun kostbare feedback voor jullie doelgroep een op maat gesneden seminarie uitgewerkt.

Dit voldoet helemaal aan jullie noden en dit alles wordt dan nog eens persoonlijk aangebracht door Gerry zelf.
Voorkennis is dus zeker niet vereist maar het is uiteraard wel handig dat jullie een computer kunnen bedienen en basiskennis hebben over hoe het internet praktisch werkt.

Het is alvast Gerry z’n missie om jullie op een correcte en verstaanbare manier te informeren en verder te begeleiden in deze boeiende fase van jullie leven. 

Wat mogen jullie verwachten:

Na een eerste kennismaking vertrekken jullie richting Spanje, waar we gedurende 3 dagen verblijven om vertrouwd te geraken
met Cryptomunten, Bitcoin, enz…

Iedere dag is er een one-to-one workshop tussen 09:00 en 18:30. In dit CryptoTrain schema wordt er telkens les gegeven in blokken van 1 uur met daarna een pauze van 15 minuten in een gezellige familiale sfeer.

Wat staat jullie aan lesinhoud te wachten?

CryptoTrain all-inclusive

Wie denkt dat educatie duur is, vergist zich in de kosten van onwetendheid

5400

(incl. btw)

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.