Kom ik financieel wel rond? Kan ik nog aan mijn toekomst bouwen?

Op pensioen? Zelfs dan kan je werken aan een financiële toekomst!

Jarenlang hard gewerkt, dan is het nu tijd om te genieten van het leven. Maar gaat dat wel? Ga ik moeten inboeten aan comfort? Wat moet ik allemaal voorzien voor de toekomst? Hoe groot moeten mijn reserves zijn?
De onzekerheid bij senioren over hun financiële toekomst is nog nooit zo groot geweest. Onduidelijkheid die alleen maar wordt verstevigd door een uiterst ontransparante houding van banken en financiële instellingen.
Gerry Janssens stond in dezelfde schoenen en richtte CryptoTrain op, om zijn ervaring in het investeren in cryptomunten te delen. Nog belangrijker, hij doet dat met bewezen resultaten!
  • Bouwen aan een financiële toekomst na je 60ste?

  • Begrijpen hoe je dat zelf kunt doen?

  • Reserves opbouwen om zelfs kinderen en kleinkinderen nog iets na te laten?

Bekijk GRATIS het eerste hoofdstuk van onze online cursus over het monetair systeem

OVER CRYPTOTRAIN

CryptoTrain is een educatief project dat werd opgericht met als focus het overbrengen van duidelijke en heldere informatie over investeren in cryptocurrency. Via opleidingen, seminaries, webinars en info-avonden leer je hoe je winst kunt maximaliseren door risico’s te verkleinen. De aantoonbare expertise van onze opleidingsverantwoordelijken staat in het teken van een lange termijn strategie.