Ripple: OnePay FX heeft een transactievolume van 450 miljoen dollar

Cryptonews

Ripple: OnePay FX heeft een transactievolume van 450 miljoen dollar

  • De op Ripple gebaseerde bankapp One Pay FX heeft sinds de officiële lancering een transactievolume van 450 miljoen dollar.
  • Europa’s grootste bank Santander wist via de applicatie tal van nieuwe klanten binnen te halen.

Zoals we reeds eerder meldden , werken het Amerikaanse bedrijf Ripple en Europa’s grootste bank Santander sinds 2018 samen. Beide bedrijven stimuleren de ontwikkeling en het testen van blockchain-technologie . Als onderdeel van de samenwerking is de One Pay FX-bankapp gelanceerd, die transacties tegen lage kosten in realtime kan verwerken.


Het transactievolume stijgt met meer dan 230% in 8 maanden

One Pay FX is gebaseerd op Ripple’s blockchain-technologie en maakt het mogelijk om grensoverschrijdende transacties tegen aanzienlijk lagere kosten te verwerken dan traditionele bankoverschrijvingen. Santander heeft nu aangekondigd dat tot nu toe een transactievolume van meer dan $ 450 miljoen is verwerkt.Pay One Pay FX, de internationale betalingsoplossing voor onze klanten, is het resultaat van onze passie voor klantobsessie. Sinds de lancering in 2018 heeft het voor € 450 miljoen aan grensoverschrijdende transacties uitgevoerd.

 

 Volgens de officiële cijfers van de bank is het transactievolume de afgelopen 8 maanden met 230% gestegen en genereert daardoor toenemende belangstelling. Ana Patricia Botin, algemeen directeur van Banco Santander, beschrijft dat de bank met One Pay FX veel nieuwe klanten heeft kunnen aantrekken, omdat de overmakingen veel goedkoper en sneller kunnen worden verwerkt dan de concurrentie.Chirag Patel, EPP Global Head of Payments bij Banco Santander, legde verder uit dat de app meer transparantie biedt en daarmee klanten precies laat zien wat en welke kosten worden gemaakt en voor welk bedrag. Tegelijkertijd is de app veel gebruiksvriendelijker dan veel online bankrekeningen en is het gebaseerd op de behoeften van zijn klanten (vrij vertaald):

 We moeten in veel landen werken en de nuances van verschillende culturen en de manier waarop banken met verschillende mensen werken begrijpen. Het was dus net zo belangrijk om die ervaring in te brengen en de klantervaring aan te passen en ervoor te zorgen dat ons product aan de behoeften van klanten in elke regio voldeed.

 One Pay FX werd enkele weken geleden gelanceerd in Spanje, Brazilië, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Tot nu toe is de app beschikbaar in meer dan 19 landen over de hele wereld, maar vanwege de toenemende vraag zullen er verdere betalingscorridors worden geopend, met de volgende Mexico. Ondertussen is het totale transactievolume van de bank van meer dan 140 miljoen klanten via de op rimpel gebaseerde app voor meer dan 50% voltooid :

Deel uitmaken van RippleNet heeft ons geholpen duurzame en schaalbare relaties op te bouwen met andere financiële instellingen over de hele wereld. Door meer klanten een betere manier te bieden om geld naar het buitenland te sturen, bereiken we ons doel om mensen en bedrijven te helpen slagen.

 

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!