Ontvang belastingteruggave in Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP) en Bitcoin Cash

Cryptonews

Ontvang belastingteruggave in Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP) en Bitcoin Cash

  • Refundo heeft zijn assortiment uitgebreid en biedt zijn klanten nu belastingteruggaven aan in Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP) en Bitcoin Cash.
  • Het bedrijf speelt in op een groeiende vraag van zijn klanten en wil ook de trend van die tijd volgen

Refundo is een Amerikaans bedrijf dat mensen helpt bij het opstellen van een goedkope belastingaangifte en deze vervolgens bij de juiste autoriteiten indient.

 

 

Vorig jaar introduceerde Refundo CoinRT, waarmee Refundo-belastingbetalers en klanten federale en nationale belastingteruggaven kunnen ontvangen in Bitcoin .

 

 

Er is veel vraag naar deze service en daarom breidt Refundo zijn portfolio nu uit met verschillende aanvullende cryptocurrencies.

In het persbericht van gisteren zei het bedrijf dat belastingterugbetalingen nu niet alleen in Bitcoin kunnen worden ontvangen, maar ook in Ether , XRP en Bitcoin Cash .

 

 

Roger Chinchilla, CEO van Refundo, beschrijft hoe hij zijn klanten gemakkelijke en vlotte toegang tot belastingteruggave wil bieden:

 

We houden van nieuwe technologieën en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze klanten te helpen hun belastingteruggaven transparant en naar eigen inzicht in te zien.Chinchilla stelt verder dat vorig jaar al het gevoel had dat dit nog maar het begin was.

 

Vooral voor mensen met beperkte toegang tot financiële diensten en voor onderbetaalde mensen bieden cryptocurrencies een aantrekkelijk alternatief, omdat transacties sneller en tegen lagere kosten kunnen worden verwerkt:Toen we vorig jaar ondersteuning voor Bitcoin lanceerden, wisten we dat we net begonnen waren. Cryptocurrencies worden sneller, goedkoper en voldoen aan de behoeften van mensen die te weinig geld hebben.

 

 

We zijn blij dat we BCH, ETC en XRP kunnen ondersteunen en kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer cryptocurrencies toe te voegen.

Veel belastingbetalers met een laag inkomen worden vaak geconfronteerd met misleidende termen en voelen zich hulpeloos in hun zoektocht naar betrouwbare belastingadviseurs tegen betaalbare kosten.

 


Restitutie biedt aan om restituties in cryptocurrencies te ontvangen voor een vast bedrag van $ 34,95. Het maakt niet uit of de belastingaangifte online of door een belastingadviseur is ingediend.

 

 

Alle belastingbetalers die de service willen gebruiken, moeten een CoinRT-account openen. Bovendien moet alle informatie worden verstrekt die nodig is voor de toepassing van de regels voor klantkennis, evenals het specifieke portefeuilleadres van de gebruikte cryptocurrency (BTC, ETH, XRP of BCH).

 

 

Zodra de Internal Revenue Service de belastingteruggave betaalt op de rekening die bij Refundo is gedeponeerd, verwerkt deze laatste de betaling en stuurt de cryptocurrency onmiddellijk naar de gedeponeerde portemonnee .

 

 

Dit voorkomt weken wachten op een belastingteruggave per post, vergoedingen of de omweg door een bank.

Aanpassing groeit wereldwijd

Cryptocurrency use cases blijven wereldwijd toenemen. Gisteren heeft XRPL Labs, het ontwikkelingsbedrijf van Ripple, aangekondigd dat het een bankapplicatie zal lanceren die traditioneel online bankieren op de lange termijn overbodig maakt.

De Duitse technologiegigant Bosch heeft een patent ontvangen om een op IOTA gebaseerd betalingssysteem te ontwikkelen.

 

 

Het systeem zou duizenden transacties per seconde moeten kunnen verwerken. Door het gebruik van IOTA Tangle zijn er geen transactiekosten.

Meegaan met de tijd ?

Beter educatie dan speculatie : spring nu op de CryptoTrain zodat je hem zeker niet mist. Inschrijven kan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!