PRIVE seminarie met de oprichter als coach

U bent nieuw in de wereld van Cryptocurrencies en wil meer weten of investeren, maar u weet niet echt hoe? Of, U heeft al ervaring (gevorderd) maar U denkt dat U toch niet de volle 100 % rendement behaald? U opteert voor  een PERSOONLIJKE begeleiding/opvolging van de Founder/Master himself? Hij helpt U graag verder (na positief intakegesprek). Het gigantische voordeel is natuurlijk dat U het direct en rechtstreeks ALLEMAAL van hem persoonlijk zal vernemen en dit in een uiterst serene, doch professionele “envirement”.Deze tweedaagse persoonlijke instapcursus in Spanje bestaat uit :

 • afstemming van uw voorkennis
 • mindset en thinking outside the box
 • wat is crypto
 • wat is een wallet
 • waar koop ik Bitcoin/Altcoins
 • hoe beveilig ik ze
 • hoe verkoop ik terug tegen Euros
 • verschil tussen investeren/hodl/traden
 • verschillende vormen van traden
 • wat is voor mij de beste strategie
 • hoe bepaal ik mijn doelstelling
 • hoe neem ik mijn winsten op en wat met de fiscus
 • tips and tricks
 • secret of success

Let op : plaatsen hiervoor zijn ECHT BEPERKT en UNIEK ! Meer info : stuur uw mail naar info@cryptotrain.eu tav Dhr Janssens  met vermelding van uw naam, leeftijd, beroep en gsm nummer zodat wij U ook persoonlijk terug kunnen contacteren.