CryptoTrain Academy: All-Inclusive Masterclass

Maak kennis met de De CryptoTrain Academy

Alvorens u toegelaten wordt tot ons Mastertraject gaan we samen ontdekken of u het juiste profiel heeft voor onze opleiding. Dit bepalen we enerzijds aan de hand van een vragenlijst en anderzijds door een persoonlijk gesprek met een CryptoTrain medewerker. Nieuwsgierig?

Gezien op

Gezien op

Gezien op

Het all-inclusive mastertraject

Uniek 3-daagse seminarie in luxe B&B La Vuelta.

Vooropleiding

Beginnen bouwen aan onze fundamenten van Cryptocurrency kennis, dat is de bedoeling van de vooropleiding in ons Mastertraject. Dit gebeurt volledig online, maar wel reeds met 7/7 online support waar we al jouw vragen beantwoorden. In deze fase ontvangt u ons welkomstpakket thuis en wanneer u alle lessen doorlopen hebt, bent u klaar om te beginnen met de specialisatie en kan u de datum kiezen voor de Masterclass.

Family events

Enkele keren per jaar komen we samen met al onze CryptoTrain Academy cursisten en hun familie. Hier leren we elkaar nog beter kennen en kunnen we extra informatie uitwisselen op allerlei vlakken en dit in een ontspannen en/of feestelijke sfeer.

Enorm verrijkend!

Steven

Steven

Horeca ondernemer

Een goede strategie is enorm belangrijk!

Rebecca

Rebecca

Zelfstandige

Perfect als investering

Lia

Lia

Gepensioneerde

Welke toekomst kies jij?

Bye bye 9 to 5, hello financiële vrijheid! Voor onze CryptoTrain opleidingen is geen voorkennis nodig.
Wij helpen je van start tot finish naar financiële onafhankelijkheid. Klaar om te beginnen? 

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.