Hoeveel Bitcoins bezit jij ?

Cryptonews

Hoeveel Bitcoins bezit jij ?

Bezit jij 10 Bitcoins? Dan behoor je tot de top (slechts 0.5% )

Er zijn 30.4 miljoen wallets die Bitcoins bezitten, echter zijn er maar zeer weinig wallets die überhaupt maar één hele Bitcoin bevatten.

 

Als je kijkt naar de wallets die meer dan 10 hele Bitcoins bezitten, gaat dit maar om minder dan 1% van die 30.4 miljoen wallets.

 

Volgens de laatste data van Bitinfocharts is een wallet balans van 10 Bitcoins ( wat gelijk staat aan ongeveer $92.000, kijkend naar de prijzen van vandaag) genoeg om tot de top te behoren(0,51%).

 

 


97.3% van wallets bezitten minder dan 1 Bitcoin

Wallets met 10 tot 100 Bitcoins maken 0.45% uit van het totaal en wallets van 1-10 Bitcoins zijn goed voor 2.17%. 

Wat de belangrijkste conclusie is die we hier uit kunnen trekken, is dat Bitcoins steeds meer verspreid raken. 

Er komen steeds meer kleine wallets bij. Er zijn nu dus 30.4 miljoen wallets die Bitcoins bezitten, rond dezelfde tijd in 2019 waren dit er zo’n 25 miljoen


Groeiende interesse

Sinds de grote instorting van de cryptomarkt, waarvan de Bitcoin koers trouwens binnen een aantal weken volledig van hersteld was, merken exchanges dat de nieuwe instroom van interesse groei teweegbrengt.

Coinbase meldde bijvoorbeeld een golf van Bitcoin-aankopen ter waarde van exact $1.200 op het moment dat de Amerikaanse regering begon met het verspreiden van stimuluscontroles. De tweede controleronde is al bezig.

Ook grote investeerders zijn steeds meer geïnteresseerd om Bitcoins te kopen. Ze zijn bang dat de steunmaatregelen gaan zorgen voor inflatie. Bitcoin kan de perfecte optie zijn om deze inflatie te ontlopen.

 

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!