CryptoTrain investeert in Mining

Cryptonews

CryptoTrain investeert in Mining

Bij deze delen wij U het heuglijke nieuws mee dat CryptoTrain sedert vrijdag 13 september een belangrijke participatie heeft ingenomen bij MiningKingz België. (www.miningkingz.be) Wij van CryptoTrain zullen er alles aan doen opdat “onze miningklanten” de meeste profits genereren alsook optimalisatie van hun ganse mining belevenis. En mocht je nog niet weten wat mining is, lees hieronder de uitleg :

Wat is minen?

Bitcoin beschikt over een behoorlijk groot netwerk waarbinnen de betalingen plaats vinden. Deze betalingen moeten echter wel gecontroleerd worden. Daarbij moet er bijvoorbeeld worden gekeken of er dubbele uitgaves zijn of dat er valse Bitcoins worden gebruikt. Wanneer betalingen zijn goedgekeurd moeten ze bovendien worden vastgelegd in de blockchain. 

Dit valideren én vastleggen van de betalingen met Bitcoin wordt ook wel minen genoemd. Om dit mogelijk te maken, is het noodzakelijk dat de computer blijft draaien. Daar is gelukkig iets op bedacht. Mensen die hun computer aan laten staan om betalingen te valideren en vast te laten leggen, krijgen hier een beloning voor.

Minen wordt ruimschoots beloond!

Overigens is het niet zo dat iedere persoon die zijn of haar computer inzet voor mining ook automatisch beloond wordt. Alleen de allerbeste gaan er namelijk met de beloning vandoor. Je kunt speciale software inzetten voor het minen. De computer die binnen het netwerk vervolgens als eerste een hele lastige rekensom oplost, krijgt van het netwerk een flinke beloning in Bitcoins. 

Momenteel is dat 12,5 Bitcoins/Block. Als je jezelf bedenkt dat één Bitcoin in dec 2017 ruim 17.000 euro waard was, kun je dus flink veel geld verdienen als jouw computer als eerste de rekensom oplost ofwel een block vindt.

Het delven van cryptovaluta wordt lastiger

Er worden een maximum aantal Bitcoins per dag gemaakt. Dat betekent dat ook het vinden van een block en het oplossen van de ingewikkelde rekensom door mining een bepaalde grens kent. Iedere dag opnieuw zijn er talloze computers naar Bitcoin aan het delven en ook de software waar dat mee gebeurt wordt steeds beter. Daardoor wordt het echter automatisch lastiger om Bitcoins te vinden. Minen gaat overigens bij andere cryptomunten weer op een heel andere manier. MiningKingz is hierin gespecialiseerd.

Heeft zelf minen nog zin?

Ja, dat heeft zin, MAAR : Het allerbelangrijkste is echter dat het niet verstandig is om Bitcoin te gaan minen. Toen Bitcoin nog in opkomst was, was dat wellicht ene heel goed idee. De munt is echter ongelooflijk populair geworden en ook de prijs van een Bitcoin is enorm gestegen. Daardoor zijn er steeds meer miners gekomen en tegelijkertijd moeilijker geworden om een Bitcoin te minen. Enkel degenen met de allerbeste software en de krachtigste machines slagen er nog in om winst te behalen. Daarom minen op Altcoins en JA, via de Miningkingz bijvoorbeeld, want alles wat je hieronder leest, wat je zelf moet doen, doen de MiningKingz voor jou !
Als je toch zelf wilt gaan minen, wat helaas moeilijker is dan je denk, zitten er toch grote verschillen per cryptomunt in. Dus verzint vooraleer je begint en,ga ten rade bij specialisten. Hieronder vindt U een opsomming van tien dingen die je in ieder geval nodig hebt als je wilt gaan minen.
  1. Een wallet van de specifieke coin die je wilt gaan minen
  2. Een software mining pakket
  3. Een goede en vooral betrouwbare internetverbinding
  4. Een goede locatie. De miners kunnen erg heet worden en ook veel herrie maken. Het is dus niet handig om dit in je woonkamer te doen. Het beste is een kelder of schuur.
  5. Om deze reden heb je ook een verkoelingssysteem nodig. Denk aan ventilators of een airco. Het is belangrijk dat je je apparatuur koud houdt
  6. Een computer die speciaal gebouwd is om te minen. De tijden dat je eigen huis-tuin-en-keukencomputer goed genoeg zijn voorbij
  7. Een (AMD) graphics processing card (GPU) of een ASIC chip.
  8. Het is verstandig om lid te zijn van een online mining pool. Dit is een pool die dezelfde cryptomunt als jij minen. Door je hierbij aan te sluiten zorg je ervoor dat je inkomen stabieler is.
  9. Als je de cryptomunten wilt verkopen, dien je lid te zijn van een online exchange waar je je geminede munten kunt verkopen
  10. En de allerbelangrijkste: je moet het leuk vinden en nieuwsgierig zijn hoe het allemaal werkt. Het is duidelijk dat de moeilijkheidsgraad van minen blijft stijgen en de enige manier om bij te blijven is door jezelf constant in te lezen hoe je je miners kunt verbeteren. Je kunt het zien als een sport en degene die zichzelf het meeste inzet, met de beste, aangepaste apparatuur, zal uiteindelijk het beste resultaat halen. En ja, dat is precies wat MiningKingz ALLEMAAL “in house” heeft…!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!