bitcoin=beste troef v h decennium

Cryptonews

bitcoin=beste troef v h decennium

  • Bank of America Merrill Lynch (BAML) heeft zijn ranglijst van de beste en slechtste investeringen van het decennium vrijgegeven. Bitcoin is nummer één in de ranglijst.
  • Een dollar die tien jaar geleden in Bitcoin is geïnvesteerd, zou vandaag ongeveer $ 90.000 waard zijn.

Bitcoin is het afgelopen decennium exponentieel gegroeid. Aanvankelijk betwijfelden velen de legitimiteit en het vermogen van het actief om zichzelf te positioneren als een echt alternatief voor het traditionele financiële systeem. 

 

Vandaag heeft een van ’s werelds grootste banken Bitcoin de titel van beste bezit van het decennium toegekend .

Bitcoin-prestaties gedurende een decennium

De cryptocurrency-markt is moeilijk te voorspellen. Het is onderhevig aan hoge volatiliteit en, volgens de laatste resultaten met betrekking tot de lopende procedure tegen Tether en Bitfinex, aan manipulatie. 

 

 

Bitcoin is echter aanzienlijk gegroeid. Sinds de publicatie van het whitepaper en het gebruik van 10.000 BTC voor een pizza, toen de waarde niet eens een dollar was, heeft de BTC zich gevestigd als een echt alternatief voor de mensen om totale soevereiniteit te verkrijgen over zijn financiën. Het is niet alleen een waardeopslag, maar ook een actief dat vaak wordt gebruikt om te ontsnappen aan inflatie en economische crisis .

Bank of America Merrill Lynch heeft deze feiten in een recent rapport opgepikt. De bank zegt dat de eerste mensen die een dollar in BTC verwerven, een return on investment van ongeveer 90.026 dollar hebben. 

 

 

Ter vergelijking: een investering van $ 1 op de aandelenmarkt zou $ 3,46 hebben opgeleverd

Bitcoin presteert beter dan de S&P 500

Zoals CNF meldde , vallen de bevindingen van het rapport van de Bank of America samen met de cijfers van Coinbase.
De beurs heeft onlangs een rapport uitgebracht dat laat zien hoe Bitcoin erin geslaagd is om een van de belangrijkste beursindexen in de Verenigde Staten, de S & P500, te overtreffen.
Coinbase heeft enkele aspecten van Bitcoin belicht die de resultaten van de Bank of America verklaren, bijvoorbeeld de snelheid waarmee BTC werd geïntroduceerd.
Alleen al in de VS gebruiken meer dan 27 miljoen mensen Bitcoin. Bovendien is er het gedecentraliseerde aspect van Bitcoin.
Iedereen kan de software downloaden en deel uitmaken van de meer dan 55.000 actieve knooppunten die zich in bijna honderd landen bevinden.
Deze twee aspecten zijn gerelateerd aan de principes die Bitcoin aantrekkelijk maken voor mensen en de uitzonderlijke prestaties gedurende het decennium.
Na de recente vertraging zijn analisten verdeeld over de duur van de downtrend van Bitcoin. Pessimisten geloven dat het bearish sentiment maanden na de tweede helft van volgend jaar zou kunnen aanhouden.
Aan de andere kant hebben bedrijven zoals Blockchain Capital gezegd dat 2020 het jaar kan zijn waarin Bitcoin zijn historische record van $ 20.000 overschrijdt.
Hoe dan ook, het volgende decennium zal belangrijk zijn voor de cryptocurrency-markt, zoals de Coinbase-studie suggereert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!