Bitcoin is emotieloos. En U?

Cryptonews

Bitcoin is emotieloos. En U?

De menselijke emoties van angst en vermoeidheid zijn zo oud als de tijd. De meeste mensen kunnen er niets aan doen dat ze bezwijken onder de natuurlijke progressie van onze geest.

 

 

Dit is precies wat er op dit moment gebeurt op de Bitcoin- en cryptomarkt. Het zeer volatiele asset is al een paar maanden zijwaarts aan het bewegen. Het daalt niet opeens 50% in minder in een maand. Maar het gaat ook niet x2 of x3 in kwestie van weken.

Bitcoinblock

Bitcoin blijft gewoon block na block na block berekenen zonder dat er emotie aan verbonden is. Sterker nog, wanneer het de bodem van de trading range nadert, begint men fud te verspreiden over hoe de koers naar adembenemende dieptepunten zal gaan. Ze verspreiden angst in de gehele trading community, op Twitter en in de reguliere media.

 

 

Maar dan doet Bitcoin wat het altijd doet tijdens accumulatie periodes namelijk het herstelt zich en blijft zijwaarts gaan. We hadden de laatste accumulatie periode op minder dan 4.000 dollar. Er was capitulatie. Er was echt veel bloed op de straat. En het was toen een uitstekende tijd om te accumuleren.

De laatste paar dagen voelen zeer gelijkaardig aan. Bitcoin is gedaald naar een dieptepunt voor 2019, dit terwijl het enkele maanden geleden nog de 14.000 dollar aantikte. De mensen zijn ofwel bang ofwel verveeld. Degenen die in angst leven zijn de mensen die voortdurend in een emotionele cirkel leven. Degenen die zich vervelen zijn eerder vermoeid door een gebrek aan opwinding/enthousiasme, dan een gebrek aan interesse in het asset.

 

 

Het maakt niet uit in welk kamp u zich bevindt, ze maken beiden dezelfde fout. Wanneer Bitcoin een lange tijd in een accumulatiefase terechtkomt, heeft het historisch gezien geleid tot gewelddadige break-outs die de investeerders meer tijd geven om te kunnen accumuleren.

Portfolio

Ieder mens heeft zijn eigen unieke situatie. Ze moeten hun portfolio uitbreiden in overeenstemming met hun doelstellingen en het risico waarmee ze zich comfortabel voelen. Ongeacht wat uw risicobereidheid/beleid is, of wat de strategie voor de opbouw van uw portfolio is, zorg ervoor dat u steeds waakzaam blijft.

 

 

Laat u niet in slaap sussen door Bitcoin’s zijwaartse bewegingen. Koop niet in de angst die er heerst. Blijf gedisciplineerd in uw strategie. U had een plan met een reden. Als de informatie en de stelling niet veranderd is, verander dan ook niet de uitvoering of het actieplan.

Het vermogen om menselijke emoties te negeren is een vaardigheid die elke investeerder zoekt. Maar het geldt niet alleen voor euforische situaties. Het geldt ook voor de angst en vermoeidheid.

En U ?

De ene zegt zus, de andere zo, en nog anderen weer iets anders. Vervolgens vind je op div oogverblindende websites of Youtube genoeg “zichzelf noemende experten”.

 

 

Maar mensen, investeer eerst en vooral in JEZELF, laat JEZELF omringen door mensen met de juiste kennis, mensen die spreken uit ervaring, en dit met bewezen resultaten. Educatie ipv speculatie! CryptoTrain : de numéro uno inzake educatie cryptocurrency.

Bitcoin mensen, slaapt nooit. En u zou dat ook niet moeten doen. May the CryptoTrain be with you !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!