Bitcoin, Ethereum en XRP lossen wereldwijd probleem op

Cryptonews

Bitcoin, Ethereum en XRP lossen wereldwijd probleem op

 

  • Catherine Coley, CEO van Binance.US, beschrijft dat cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en XRP het dagelijks leven van mensen gemakkelijker maken en de problemen van verschillende fiat-valuta’s oplossen.
  • Naarmate de aanpassing voortduurt, zullen cryptocurrencies de mainstream worden en zal het grensoverschrijdende gebruik blijven toenemen.

Binance .US CEO Catherine Coley behandelt een fundamenteel probleem van het traditionele financiële systeem in een nieuw interview : elk land heeft zijn eigen fiat-valuta, die moet worden gebruikt om te betalen voor diensten of goederen in dat land. Als zakenreiziger of toerist moeten vaak veel verschillende fiat-valuta’s worden gebruikt, wat vaak onevenredig hoge wisselkosten met zich meebrengt.

Precies dit probleem kan cryptocurrencies oplossen en biedt ondertussen een gemakkelijke en goed gedocumenteerde invoer op verschillende platforms. Coley is van mening dat er meer middelen moeten worden besteed aan het OPLEIDEN en ONDERWIJZEN van cryptocurrencies . (haha : precies wat CryptoTrain doet 🙂

Bitcoin, ETH en XRP overwinnen de landsgrenzen

Coley legt uit dat de acceptatie van cryptocurrencies wereldwijd is blijven toenemen omdat steeds meer mensen de voordelen van Bitcoin of XRP erkennen . Vooral bij betaling in verschillende landen hebben cryptocurrencies een doorslaggevend voordeel ten opzichte van de USD, de euro of het Britse pond (vrij vertaald): 

Een van de redenen waarom we zo’n betere wereldwijde acceptatie hebben gezien, is dat de problemen die Bitcoin, XRP en Ethereum oplossen, zoveel meer buiten de Verenigde Staten worden gevoeld. Voor internationale reizigers is het een aanzienlijke financiële last als verschillende fiat-valuta’s moeten worden gebruikt voor betaling: 

Elke vlucht vanuit Hong Kong of Singapore is een internationale vlucht. Dit is een grote belasting voor uw portemonnee als u in één middag naar Maleisië, Singapore en Thailand moet vliegen en met vier verschillende fiat-valuta’s te maken krijgt. Wanneer u van Alabama naar Nevada, Washington of New York vliegt, kunt u Uncle Sam-dollars in uw zak houden.

 

Hoewel cryptocurrencies zoals Ethereum veel complexere use-cases bieden door het gebruik van slimme contracten, orakels of andere technische finesse, is een basisfunctie de snelle en vooral kosteneffectieve verwerking van grensoverschrijdende betalingen. Het maakt niet uit of een dienst moet worden betaald in Duitsland, de Verenigde Staten of Thailand.

Zolang er een acceptatiepunt is voor Bitcoin of XRP, gelden wereldwijd dezelfde transactiekosten. Coley ziet veel inhalen op het gebied van onderwijs over cryptocurrencies, vooral in de VS, en heeft zichzelf tot doel gesteld om de Amerikaanse bevolking extra hulpmiddelen en instructies te geven om hen te helpen de cryptomarkt te betreden:

Het is mijn taak ervoor te zorgen dat elke Amerikaan financieel vertrouwen en cryptografische vaardigheden kan hebben.

 

Coley vervolgt dat Bitcoin-adoptie sterk is blijven groeien en wereldwijd de meeste acceptatiepunten heeft in vergelijking met andere activa, en daarom nog steeds de meest gebruikte cryptocurrency is. Coley beschrijft verder dat de vraag naar “microbetalingen”, overmakingen met zeer kleine bedragen, toeneemt, vooral in armere landen.

 

Voor deze speciale toepassing biedt Ripple een geschikte technologie met gemiddelde transactiekosten van momenteel USD 0,0002 per overschrijving . Bovendien worden transacties vrijwel in realtime verwerkt, zonder tussenkomst van een derde persoon zoals een bank en zijn er geen wisselkosten.

 

Halvering van bitcoin en de invloed van Covid-19

 

Coley is van mening dat Bitcoin’s beperkte aanbod van 21 miljoen BTC en halvering de feitelijke tekortkomingen van het huidige geldsysteem van “oneindig veel geld printen” en de daarmee samenhangende devaluatie van het geld heeft blootgelegd , en heeft veel mensen ertoe gebracht zich af te vragen: 

We hebben nu een realiteit die aangeeft waarom u een vaste geldvoorraad en een deflatoir aspect van een valuta wilt in plaats van een inflatoire.

 

Coley vervolgt dat de corona-pandemie de adoptie van cryptocurrency heeft versneld. Het voorspelt dat het gebruik en de acceptatie onder de bevolking, maar ook onder overheden wereldwijd zullen blijven toenemen.

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!