Binance start bitcoin mining avontuur met eerste block

Cryptonews

Binance start bitcoin mining avontuur met eerste block

Cryptobeurs Binance mengt zich ook in de wereld van Bitcoin (BTC) mining. Het bedrijf is op allerlei manieren bezig om hun inkomstenstroom te vergroten en daar hoort nu dus ook het minen van bitcoin bij. Volgens de CEO van de beurs  Changpeng Zhao (CZ) heeft Binance hun eerste block gedolven en bitcoin transacties verwerkt

Uitproberen

CZ geeft aan dat er op termijn een mining pool wordt geopend waar anderen aan mee kunnen doen. Hij belooft ook ‘de laagste fees’. Als je je aansluit bij zo een “pool” draag je (vaak) een bedrag af, Zhao zegt dus dat dit nergens anders goedkoper gaat zijn.

Dat is even afwachten hoe de services en deze organisatie precies worden uitgerold, Binance is alvast begonnen met minen en zit nu in de uitprobeerfase van het concept.

Het lijkt er niet op dat Binance direct een van de grootste spelers in deze tak van sport wordt, maar met hun bereik en met hun hoge omzet zijn ze op termijn wel een speler om rekening mee te houden

Binance

Met Binance komt er opnieuw een grote (extra) speler in de bitcoin mining markt. De beurs kwam in 2017 razendsnel op. Naast de handel in bitcoin en andere cryptovaluta breidt het bedrijf hun services steeds verder uit.

Binance kocht eerder deze maand een van de grootste crypto sites ter wereld: Binance gaf meer dan $300 miljoen uit voor CoinMarketCap. Ook zijn er nu bitcoin opties beschikbaar in de mobiele app.

CZ wil IN ZOVEEL MOGELIJK NICHES in de bitcoin markt actief zijn. En daar hoort o.a mining alsook een betaalkaart bij.

 
 
 

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!