Bank in Italië stelt klanten in staat om Bitcoin te kopen

Cryptonews

Bank in Italië stelt klanten in staat om Bitcoin te kopen

  • De Italiaanse Banca Sella stelt haar klanten in staat om Bitcoin rechtstreeks te kopen en verkopen zonder een derde partij zoals een uitwisseling te hoeven inschakelen.
  • Op het eigen platform Hype van de bank kunnen klanten snel en eenvoudig een portemonnee aanmaken en direct in bitcoin handelen.
Ondanks de aanhoudende stijging van de staatsschuld en het boze coronavirus, is er vanuit Italië positief nieuws te melden.

De Italiaanse bank Banca Sella heeft voor haar klanten een platform gecreëerd waarop klanten Bitcoin kunnen kopen en verkopen zonder een uitwisseling zoals Binance of eToro te hoeven doorlopen .

 

 

Het platform heet Hype en wordt volgens de bank al regelmatig gebruikt door meer dan een miljoen klanten. 

 

 

Naast het verhandelen van cryptocurrencies, kunnen ook derivaten en andere financiële instrumenten zoals CFD’s worden verhandeld. 

 

 

Met slechts een paar klikken en een eenvoudige registratie kunnen klanten nu een Bitcoin-portemonnee maken .

De bank neemt de bewaring van de bitcoin over en ook de verantwoordelijkheid voor het goed beveiligen van de private sleutels. 

 

 

De portemonnee is snel gemaakt en het platform is gratis te gebruiken. Het is mogelijk om een of meer bankrekeningen te koppelen aan het Hype-platform. Als gevolg hiervan heeft de gebruiker het tegoed op het account beschikbaar voor de aankoop van Bitcoin .

 

 

De bank heeft verschillende dagelijkse handelslimieten ingesteld die kunnen worden geactiveerd afhankelijk van verificatie en verkoop. 

In de categorie “Hype Start” kan Bitcoin worden gekocht met een dagelijkse aankooplimiet van € 500 en een jaarlijkse limiet van € 2.500. 

 

 

In de Premium-categorie kan Bitcoin worden gekocht voor € 4.990 per dag of € 50.000 per jaar. Hype rekent een vergoeding van 1% voor zowel het kopen als verkopen van Bitcoin.

 

Elke voortgang van de aanpassing is belangrijk, vooral in turbulente tijden zoals de Corona-crisis. Italië heeft zijn burgers een aantal dagen een avondklok opgelegd, zodat alleen belangrijke boodschappen kunnen worden gedaan.

Het Corona-virus heeft negatieve gevolgen voor de cryptomarkt

Terwijl sommige experts in de industrie Bitcoin digitaal goud noemen, is de prijs van Bitcoin de afgelopen 30 dagen met meer dan 48% gedaald als gevolg van de wereldwijde crisis. 

 

 

Sinds de crash tot $ 3.700, waarvoor de BitMEX-derivatenbeurs verantwoordelijk zou moeten zijn , heeft BTC zich boven de $ 5.000 kunnen stabiliseren en handelt het in een prijsklasse tussen $ 5.000 en $ 5.900.

Om de wereldeconomie te stimuleren, pompen centrale banken zoals de FED en de ECB vele miljarden dollars de markt in om kunstmatig in leven te houden wat sommige insiders uit de bedrijfstak al hebben beschreven als een ‘mislukt financieel systeem’. 

 

 

De schuld van alle landen wereldwijd is tot een recordhoogte gestegen, waarbij de VS $ 17 biljoen aan overheidsschuld heeft bereikt. Het valt nog te bezien wanneer de Bitcoin-prijs zal herstellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!