11,5 miljoen BTC niet verplaatst sinds 2018

Cryptonews

11,5 miljoen BTC niet verplaatst sinds 2018

Een nieuwe analyse van een Bitcoin-handelaar laat zien dat meer dan 11 miljoen Bitcoins sinds vorig jaar niet meer uit hun portefeuilles zijn gehaald.

Dit betekent dat veel langetermijnbeleggers op de markt zijn en Bitcoin op de lange termijn zullen behouden.

Bitcoin wordt door sommige branche-experts, zoals Bitcoin-stier Mike Novogratz, beschouwd als digitaal goud dat fysiek goud zou kunnen vervangen als een waardeopslag voor de lange termijn.

 

 

De waarde van goud is al eeuwen stabiel en wordt beschouwd als een veilig anker in tijden van crisis. In de crisisgebieden van de wereld, zoals Venezuela, Argentinië of Hong Kong, blijft de vraag naar Bitcoin als waardeopslag groeien.Een analyse van een Bitcoin-handelaar heeft aangetoond dat veel beleggers in de markt Bitcoin kopen en deze vervolgens voor de lange termijn bewaren.

 

Deze conclusie zou de gemeenschap moeten verrassen, omdat veel beleggers snel grote winsten willen maken met Bitcoin.Bitcoin Trader Rhythm heeft een grafiek op Twitter vrijgegeven die laat zien dat 11.580.000 Bitcoins sinds 2018 niet meer uit hun portemonnee zijn gehaald.

 

Tot op heden zijn bijna 18,08 miljoen bitcoins geëxtraheerd, zodat ongeveer 64 procent uitstaande bitcoins worden al meer dan een jaar vastgehouden zonder op de markt te worden gebracht of verkocht.


 

Hoewel de prijs van Bitcoin de afgelopen jaren sterk is gestegen en veel opties biedt voor snelle winst, lijken er veel langetermijnbeleggers op de markt te zijn die Bitcoin zien als een langetermijninvestering of een waardeopslag.

11.580.000 Bitcoin is meer dan een jaar niet verplaatst.

 

 

Zelfs met een prijsstijging van 85% in die tijd, werden die miljoenen bitcoin niet verkocht of verhandeld.

 

Of er nu een bearish of bullish markt is, beleggers hebben een duurzame en lange termijn beleggingsstrategie.

In termen van de volatiliteit van Bitcoin, die nog steeds hoog is en sinds februari 2019 van 3.000 USD naar 13.000 USD in juni om nu terug te keren naar iets minder dan 7.400 USD, hebben beleggers relatief weinig last van deze ups en downs.

 


Experts uit de industrie interpreteren deze evolutie als een positieve en gezonde ontwikkeling van de cryptomedia-markt.

Zullen fiat-valuta’s hun dag hebben gehad en zullen ze worden vervangen door bitcoin of andere langdurige cryptocurrencies?

Het is een ongeschreven geheim dat Fiat-valuta’s elk jaar waarde verliezen als gevolg van aanhoudende inflatie, waardoor hun koopkracht voor burgers van veel landen verder afneemt – ondanks stijgende belastingtarieven.

 

 

Veel beleggers zien Bitcoin als een kans om hun kapitaal te beleggen in een actief dat niet wordt beheerd door een overheid ter wereld.

 

 

Bovendien tonen recente onderzoeken aan dat Bitcoin sinds 2013 aanzienlijk beter heeft gepresteerd dan een van ’s werelds grootste beursindexen, de S & P500. Volgens Coinbase behaalde Bitcoin een rendement van 132%.

Anderzijds leverde de Nasdaq 100 17% op, de S & P 500 12% en de FTSE Europe 500 11%.

 

 

Veel Bitcoin-investeerders zien grote kansen voor Bitcoin-prijsstijgingen in Bitcoin- halvering gepland voor mei van volgend jaar.

 
 

Hoewel er veel aanhangers van deze theorie zijn, ziet Jason Williams, CEO van Morgan Creek Digital, geen garantie voor hogere prijzen in dit evenement.

Alweer 75 Miljard bijpompen (lees printen)

In september van dit jaar heeft de Federal Reserve Bank (FED) meer dan $ 75 miljard in de markt geïnjecteerd om een crisis te voorkomen en de marktstabiliteit te handhaven, merkte Holger Zschaepitz op.

 


Dramatische bewegingen in de geldmarkt die ertoe hebben geleid dat de Amerikaanse centrale bank $ 53 miljard naar het systeem op dinsdag heeft gesmeed, tonen aan dat het onverwachte nog steeds kan optreden, zelfs in een tijdperk van strakke bankregelgeving en relatieve fin-stabiliteit. Het leek erop dat de banken plotseling geld tekort kwamen.

Deze ontwikkelingen kunnen zich voordoen ondanks strikt toezicht en regulering van de bankmarkt en kunnen ’s nachts aanzienlijke bewegingen op de financiële markt veroorzaken.

 


Het valt nog te bezien of Bitcoin over 20 of 30 jaar nog steeds zal bestaan of zal worden vervangen door een centrale crypto-monnaei die wordt ondersteund door een bank.

 

 

De Fed volgt momenteel de situatie en verzamelt andere ervaringen vóór de lancering van de Digital Dollar (USDC).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor uw interesse.

Vul hier uw gegevens en vervolgens enkele vragen in om uw applicatie in te zenden. Indien toegelaten wordt u per e-mail verwittigd.

1
2
Volgende
Terug
Verzenden

CryptoTrain Nieuws

Schrijf u in voor CryptoTrain nieuws en ontvang ons GRATIS e-book!